Gezonde chocolade muffin: een lekkere en voedzame snack

Ben jij op zoek naar een lekker en gezond tussendoortje? Dan zijn de gezonde chocolade muffin van Arthur & The Sisters wellicht iets voor jou! Deze muffins zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam en bevatten extra vezels en groenten.

Met de bakkit voor Speltmuffins van Arthur & The Sisters is het eenvoudig om zelf 12 heerlijke volkoren chocolade-speltmuffins te maken. Het enige wat je hoeft toe te voegen zijn eieren, olie, appelmousseline en yoghurt, en de instructies op de verpakking te volgen. Zo heb je in een handomdraai een heerlijk en gezond tussendoortje.

Bereiding

  1. Zelf toe te voegen: 1 yoghurtje (125g), 2 eieren, 60ml/6 eetlepels milde olijfolie, 240ml (260g) appelmousseline
  2. Plaats 12 muffinvormpjes in een muffinpan of vet de pan in.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C.
  4. Doe de toe te voegen ingrediënten in een kom en mix glad met een vork.
  5. Roer de muffinmix onder het beslag.
  6. Verdeel het deeg over de 12 muffinvormpjes.
  7. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak ca. 25 minuten op 180°C.
  8. Laat de muffins op een rooster afkoelen.

Wat deze muffins zo gezond maakt, is dat ze gemaakt zijn van volkoren speltmeel in plaats van witte bloem. Hierdoor bevatten ze meer vezels en voedingsstoffen. Daarnaast worden er ook groenten aan de muffins toegevoegd, zoals rode bieten. Dit zorgt niet alleen voor extra voedingsstoffen, maar ook voor een heerlijke smaak en een mooie roze kleur.

De chocolademuffins zijn niet alleen gezond, maar ook lekker. De combinatie van chocolade en rode bieten zorgt voor een unieke en smaakvolle combinatie. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal als snack voor onderweg of op het werk.

Kortom, de chocolademuffins van Arthur & The Sisters zijn een gezonde en lekkere snack die gemakkelijk te maken zijn en boordevol voedingsstoffen zitten. Bestel de bakkit voor gezonde chocolade muffin en geniet van deze heerlijke traktatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *