INGREDIËNTEN
Muffinmix: speltmeel*, havervlokken*, ongeraffineerde rietsuiker*, cacaopoeder*, rode bietenpoeder*, rijsmiddelen: wijnsteenbakpoeder*, natriumbicarbonaat, ongeraffineerd zeezout. Extra: donkere chocolade druppels
* Alle ingrediënten zijn van biologische afkomst.
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van soja, ei, melk, sesam en andere noten.
VOEDINGSWAARDEN PER 100G
Energie | 948 KJ 225 KCAL |
Vetten Waarvan verzadigde vetzuren | 9,9g
2,1g |
Koolhydraten Waarvan suikers | 30,3g
13,6g |
Vezels | 3,3g |
Eiwitten | 6,0g |
Zout | 0,64g |
BEREIDING
Zelf toe te voegen: 1 yoghurtje (125g), 2 eieren, 60ml/6 eetlepels milde olijfolie, 240ml (260g) appelmousseline
Voorbereiding:
- Plaats 12 muffinvormpjes in een muffinpan of vet de pan in.
- Warm de oven voor op 180°.
Bereiding:
- Doe de toe te voegen ingrediënten in een kom en mix glad met een vork.
- Roer de muffinmix onder het beslag.
- Verdeel het deeg over de 12 muffinvormpjes.
Het bakken:
- Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak ca. 25 minuten op 180°.
- Laat de muffins op een rooster afkoelen.