Bananenbrood van Arthur & The Sisters

Bananenbrood is de laatste jaren steeds populairder geworden als een gezond en voedzaam alternatief voor traditionele cake. Het is een perfecte snack voor onderweg of als tussendoortje bij een kopje koffie. Bij Arthur & The Sisters hebben ze twee heerlijke bananenbroodsmaken: met dadels en met chocolade.

Bananenbrood met dadels

bananenbrood, Bananenbrood van Arthur & The Sisters

Het bananenbrood met dadels van Arthur & The Sisters is een gezonde en lekkere snack boordevol vezels en voedingsstoffen. Het bevat enkel natuurlijke ingrediënten, waaronder rijpe bananen, dadels, amandelmeel en kokosolie. Het is vrij van geraffineerde suikers en gluten, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie.

Het bananenbrood met dadels is verkrijgbaar in een handige verpakking van 250 g en kan worden besteld op de website van Arthur & The Sisters: https://arthurandsisters.be/product/bananenbrood-met-dadels/

Bananenbrood met chocolade

bananenbrood, Bananenbrood van Arthur & The Sisters

Voor de chocoladeliefhebbers heeft Arthur & The Sisters ook een bananenbrood met chocolade in het assortiment. Dit bananenbrood is gemaakt van dezelfde gezonde ingrediënten als het bananenbrood met dadels, maar bevat ook stukjes pure chocolade voor een extra smaakbeleving.

Het bananenbrood met chocolade is ook verkrijgbaar in een verpakking van 250 g en kan worden besteld op de website van Arthur & The Sisters: https://arthurandsisters.be/product/bananenbrood-met-chocolade/

Conclusie

Het bananenbrood van Arthur & The Sisters is een gezonde en voedzame snack boordevol vezels en voedingsstoffen. Het is vrij van geraffineerde suikers en gluten, waardoor het ook geschikt is voor mensen met een glutenintolerantie. Het bananenbrood is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: met dadels en met chocolade. Beide smaken zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen van 250 g en kunnen worden besteld op de website van Arthur & The Sisters. Probeer het nu en ontdek zelf hoe lekker gezond kan zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *