Makkelijk Bananenbrood

Op zoek naar een makkelijk en lekker bananenbrood? Probeer dan het Bananenbrood van Arthur & The Sisters eens! Dit bananenbrood is niet alleen superlekker, maar ook nog eens heel eenvoudig te maken.

Ingrediënten

  • Bananenbroodmix van Arthur & The Sisters (verkrijgbaar via deze link)
  • 1 yoghurtje (125g)
  • 2 eieren
  • 3 eetlepels milde olijfolie
  • 4 rijpe bananen (ca 400g)

Bereidingswijze

  1. Bekleed een cakevorm met bakpapier en verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe de yoghurt, eieren, olijfolie en bananen in een kom en mix glad met een staafmixer.
  3. Voeg de bananenbroodmix toe en roer goed door met een vork.
  4. Giet het deeg in de cakevorm.
  5. Plaats de cakevorm in de oven en bak ca. 40-45 minuten.
  6. Haal de cake uit de oven en laat ca. 10 minuten in de vorm afkoelen.
  7. Haal de cake uit de cakevorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
  8. Bewaar de cake ca. 5 dagen in de koelkast of vries ze in afzonderlijke porties in.

En voilà, jouw overheerlijke bananenbrood is klaar! Het Bananenbrood van Arthur & The Sisters maakt het je nog makkelijker omdat de mix al alle ingrediënten bevat die je nodig hebt. Je hoeft alleen nog maar yoghurt, eieren, olijfolie en bananen toe te voegen en het beslag te mixen. Vervolgens kan je het beslag in de cakevorm gieten en in de oven bakken. Het resultaat is een heerlijk bananenbrood dat je kan bewaren in de koelkast of kan invriezen voor later.

Wil je graag het Bananenbrood van Arthur & The Sisters proberen? Dan kan je het kant-en-klaar bestellen via hun website. Klik hier voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *