bananenbrood chocolade recept

bananenbrood chocolade, bananenbrood chocolade recept

Ben je op zoek naar een lekker en gezond tussendoortje? Probeer dan eens dit chocolade bananenbrood recept! Het is makkelijk te maken en zit vol met voedingsstoffen. Het bananenbrood bevat spelt en haver. Super gezond en lekker!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bekleed een cakevorm met bakpapier en verwarm de oven 15 min voor op 180°C.
  2. Doe de yoghurt, eieren, olijfolie en bananen in een kom en mix glad met een staafmixer.
  3. Voeg de bananenbroodmix toe en roer goed door met een vork.
  4. Giet het deeg in de cakevorm en strijk glad met een spatel.
  5. Plaats de cakevorm in de oven en bak ca. 40-45 minuten.
  6. Haal de cake uit de oven en laat ca. 10 minuten in de vorm afkoelen.
  7. Haal de cake uit de cakevorm en laat volledig afkoelen op een rooster.
  8. Bewaar de cake ca. 5 dagen in de koelkast of vries ze in afzonderlijke porties in.

Voedingswaarde

Dit chocolade bananenbrood bevat ongeveer 187 calorieën per portie van 50 gram. Het is een goede bron van vezels, eiwitten en gezonde vetten. Bovendien is het rijk aan kalium en magnesium, twee belangrijke mineralen voor een gezond lichaam. Dus als je zin hebt in iets zoets en gezonds, probeer dan zeker dit bananenbrood chocolade recept. Het is makkelijk te maken en perfect als tussendoortje of ontbijt. Eet smakelijk!

Eet je liever bananenbrood met dadels?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *